FCM-legende ny træner for Vildbjergs kvinder

Ole Bitsch 

Frank Kristensen får nyt job

fodbold Vildbjergs fodboldkvinder i 1. division skal fra den kommende sæson trænes af en ægte FC Midtjylland-legende.

Således har VSF skrevet kontrakt med den tidligere FCM-stjerne Frank Kristensen, som bliver cheftræner for det lokale hold i kvindernes næstbedste række.

Den nu 41-årige eks-angriber, der som aktiv nåede 352 kampe og 133 kampe for »ulvene«, ser frem til sit nye trænerjob.

- Jeg har egentlig gået og håbet lidt på et opkald fra en klub, hvor jeg kan komme med mine ideer, og samtidig kunne forvente, at spillerne ville bringe dem ind på banen. Det er jeg overbevist om at pigerne i Vildbjerg kan. De vil rigtig gerne blive bedre - og det er for mig alt afgørende, siger Frank Kristensen til Vildbjerg SF’s Facebook-side.

I de seneste år har vestjyden, der under kælenavnet »Farlige Frank« spillede for klubber som Ikast FS, FC Midtjylland og Randers, beskæftiget sig som assistenttræner hos Vendssyssel FF i 1. division samt hos Kjellerup i 2. division. Desuden har Frank Kristensen været cheftræner i Spjald samt i en årrække arbejdet som træner på Sportstar College Ikast-Brande og ved Hestlund Efterskole mellem Ikast og Bording.