Gratis familiekoncert i Kibæk

Mette Hagedorn 

FAMILIEKONCERT Selvom sommerferien er i gang, og feriestemingen har sænket sig over byerne, må der gerne ske noget i de stille uger i sommerferien.

Derfor har musiker Rasmus Feldborg fra Kibæk taget initiativ til en koncert ved børnesøen i Kibæk på søndag 15. juli, hvor han spiller for både børn og voksne.

- Jeg har længe syntes, at det kunne være hyggeligt at lave sådan et arrangement. Vi har et godt lokalsamfund her i byen, og jeg kunne godt tænke mig, at spille en ekstra koncert, uden at det skal være til et stort arrangement, som nogle skal profitere på, og så er det også godt, at der sker lidt i sommerferien, fortæller Rasmus Feldborg, der tidligere har spillet til sankthans og Kibæk Byfest.

Koncerten er ganske gratis, og alle er velkomne til møde op. Rasmus Feldborg spiller først et set med forskellige børnesange og derefter to set med en blanding af egne sange og sange af danske og udenlandske kunstnere.

- Der er musik for hele familien med sange, man kan synge med på, så det er bare med at tage et tæppe og en madkurv med og komme ned og hygge. Kibæk Borgerforening sørger for, at jeg har adgang til strøm, men ellers er det bare mig og min guitar, siger Rasmus Feldborg.