Du kan få »Danmarks Bedste Burger« i Herning

En burger-restaurant i Herning er for nylig blevet kåret til at lave den bedste burger i landet

HERNING For et par dage siden blev det afsløret, hvem vinderen af »Danmarks Bedste Burger« er. Mere end 15.000 mennesker har over de seneste uger været inde og stemme på hvilken burger, de mente, var Danmarks bedste.

Og med over 20 procent af stemmerne kan The Burger Shack stolt bryste sig af at lave Danmarks Bedste Burger, oplyser burgerkæden i en pressemeddelelse. De må dog dele titlen med restauranten Mikuna i Aarhus, der laver burgere uden kød. Det er »Opdag Danmark«, der står bag konkurrencen.

Billige burgermenuer
Burger Shack-manager i Herning, Nadia Lisbygd, kunne ikke få armene ned efter den flotte kåring.

- Det var så fedt, da vi endelig fik at vide, at den var i hus. Vi har alle knoklet hårdt for, at vi nu kan kalde os for Danmarks Bedste Burger-sted, og når det giver pote, er det det hele værd. Vi har lidt højere udgifter på råvarer end mange af vores konkurrenter, fordi vi insisterer på økologiske grøntsager og kød fra fritgående kvæg, så det er skønt at høre, at Danmark kan smage forskel. Det er en stor cadeau, siger hun i pressemeddelelsen.

The Burger Shack har tænkt sig at anerkende prisen som Danmarks Bedste Burger, og derfor holder burger-restauranten i Herning en fejring mandag 30. juli, hvor der vil være »en god pris« på burgermenuer hele dagen.