Advarsel: Hernings bedsteforældre vil være optaget 23. august

Torsdag 23. august åbnes der for tilmelding til hundredvis af aktiviteter på kommunens aktivitetscentre

HERNING Her kommer en advarsel: Herning Kommunes bedsteforældre vil være optaget torsdag 23. august - så der kan opstå vanskeligheder med at få dem til at passe børnebørn.

Torsdag 23. august er nemlig dagen, hvor der åbnes for online-tilmelding til de hundredvis af aktiviteter og hold, som kommunens 10 aktivitetscentre og –huse udbyder i sæsonen 2018/2019. Det fortæller kommunen i en pressemeddelelse.

Tilbuddene på Herning Kommunes mange aktivitetscentre er mangfoldige og dækker blandt andet kreative hold, træning, motion, dans, sang, forskellige spil, Edb, slægtsforskning, madlavning, sang, sprog, ølbrygning og meget mere.

Igen i år er alle kommunens aktivitetscentre og -huse gået sammen om en fælles online-tilmeldingsdag til den nye sæson.

Man skal være medlem for at tilmelde sig de mange aktiviteter. Medlemskabet kan man ordne online allerede fra torsdag 16. august. Torsdag 23. august kan man tilmelde sig aktiviteter online. Se nærmere under efterfølgende »Fakta« angående tidspunkt for start af tilmeldingen på det enkelte aktivitetscenter og aktivitetshus.

Der også mulighed for at få hjælp til køb af medlemskab og tilmelding til aktiviteter på de enkelte aktivitetscentre og -huse. Forhør nærmere på det enkelte sted.

Herning Kommunes Aktivitetscentre og aktivitetshuse er et tilbud til alle borgere over 60 år samt førtidspensionister bosat i Herning Kommune.