Bombetrussel på Herning Station

Mandag morgen har der været en bombetrussel på banegården i Herning

HERNING Lokalpolitiet i Herning oplyser, at der mandag morgen blev indtelefoneret en bombetrussel mod Herning Station. Det skete ifølge politiets oplysninger klokken 06.10.

Politiet rykkede kort efter ud med blå blink til togstationen, som de spærrede helt af i en kortere periode mellem klokken 6.00 og 7.00. Ansatte ved DSB i Herning fortæller her til morgen, at nedlukningen varede omkring 15 minutter.

Efter den telefoniske trussel reagerede politiet ved at sende flere betjente til stationen. Her blev passagerer og ansatte gelejdet udenfor og kiosken måtte lukke ned. Alt kører nu igen som normalt på stationen efter en anderledes og urovækkkende start på mandagen.

Følg med på Herning Folkeblads nyhedssite aoh.dk, der vil opdatere med yderligere info.