Lokal pige vinder brændstof til en længere køretur

Line Mia Jensen er en af tre heldige vindere af 15.000 kroners brændstof

VINDER Det danske olieselskab Go’on har i maj afholdt deres årlige kåring af Årets Ildsjæl. Vinderen blev Rikke Christensen fra Holbæk, som syer huer til kræftramte. I forbindelse med kåringen har Go’on også udloddet et års forbrug af brændstof til en værdi af 15.000 kroner til tre heldige personer, som har været inde og stemme i konkurrencen.

Nu har Line Røntved fra Go’on været forbi Go’ons tankstation i Herning for at overrække check og brændstofkort til Line Mia Jensen, som er en af de tre heldige. I konkurrencen havde hun stemt på Ole Skov Kristensen, som er træner i den lokale bowlingklub HUK 96, hvor hun selv spiller.

- Jeg har stemt på Ole, fordi han er en super god træner, og han gør en masse for klubben. Jeg spiller selv i HUK 96, og det er super fedt at se alt det, han gør for os som spillere og for bowling sporten generelt, begrunder hun.

Ole Skov Kristensen blev nummer 23 i konkurrencen ud af 147 nominerede kandidater.

Line Mia Jensen har endnu ikke kørekort, men hun har planer om at tage det, så snart tiden er til det. Hendes familie er dog allerede flittige brugere af Go’on stationen i Herning, da den ligger lige ved siden af bowlinghallen, hvor der bliver brugt mange timer. Og nu kan de altså tanke billigt i det næste lange stykke tid.