Nye sponsorater i HIH

Håndbold Herning-Ikast Håndbold (HIH) har fået nogle vigtige sponsoraftaler på plads, fortæller klubben i en pressemeddelelse.

Håndboldklubben, der netop er skiftet til det nye navn efter tidligere at have været en del af FC Midtjylland, har indgået en tre-årig aftale om et hovedsponsorat med sportsbutikkæden Sport 24, der også var partner, mens klubben hed FCM.

Desuden har HIH indgået en aftale med Sports Group Denmark. Ikast-virksomheden designer, producerer og distribuerer sports- og fritidstøj, og HIH-kvinderne vil derfor fremover være iklædt produkter af et af Sports Group Denmarks brands, Mizuno.

- Vi har ledt efter en ny tøjpartner, og vi har været i dialog med mange. Interessen for at samarbejde med os har været stor, og det er vi naturligvis glade og stolte over, udtaler direktør Jakob Mølgaard Christensen fra Herning-Ikast Håndbold. kk