Her er MCH’s nye instruktør

Jens Frausing bliver instruktør på musicalklassikeren »Evita«, som opføres i kongrescentret til foråret

HERNING På 100-året for Eva Peróns fødsel opsætter MCH Musical, som de eneste i Danmark, den ikoniske musical »Evita«.

For få uger siden kom det frem, at Kim Harris, der har været husinstruktør hos MCH i 15 år, ville stoppe, så hvem skulle nu instruere?

MCH har til »Evita« allieret sig med den 49-årige Jens Frausing, som med solid erfaring fra musical-succeser som »The Sound of Music«, »My Fair Lady«, »Chess« og »Miss Saigon« kan se frem til at arbejde med endnu en klassiker.

- »Evita« har altid været med på min liste over forestillinger, jeg gerne ville instruere. Instruktørarbejdet handler om historiefortælling, og netop den musical er en stor, fantastisk historie om en fattig pige, som med en jernvilje kæmpede sig til magtens tinder uden at sky nogen midler. Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang og finde holdet, som skal forløse historien om Evita, siger Jens Frausing i en pressemeddelelse.

I MCH ser man frem til samarbejdet med den nye instruktør.

- Det er en stor glæde for os at kunne præsentere Jens Frausing som instruktør på vores næste musical, »Evita«. Sammen med de mange medvirkende bag og foran kulisserne glæder vi os til at lade den bevægende historie om Eva Perón folde sig ud i kongrescentret. Jeg er sikker på, der venter de mange gæster en stor oplevelse til foråret, siger Nicki Quist, leder af kultur, MCH.

Solid erfaring
Jens Frausing har bred erfaring som både instruktør, scenograf og produktionsleder og er vant til arbejde med både frivillige og talentudvikling, som har en særlig betydning for MCH Musical.

- Jeg glæder mig til at være en del af holdet og at skulle arbejde med de frivillige. Det kommer ud af en passion, når folk vælger at bruge deres fritid på at være med til at skabe noget. Sådan begyndte jeg også selv, fortæller Jens Frausing.

- Jeg har fulgt MCH Musical i mange år. MCH byder altid på gode forestillinger og har gode rammer. Det er et fedt sted at skulle arbejde, for MCH’s musicals er kvalitetsarbejde på et højt, professionelt niveau, siger han.

Arbejdet med Evita, der opføres 4.-27. april 2019, er i fuld gang, og Jens Frausing har allerede holdt de første møder med det kunstneriske team.