Ny Herning-direktør i Sparekassen Kronjylland

Henrik Albæk er ny afdelingsdirektør i Herning, hvor sparekassen vil være mere synlig

AMBITIONER Dalgasgade i Herning er tæt befolket af pengeinstitutter, og blandt dem er også Danmarks største sparekasse, Sparekassen Kronjylland. Sparekassen har siden 2010 været en del af Herning, men nu vil den gøre endnu mere opmærksom på sig selv.

Sådan lyder udmeldingen i en pressemeddelelse fra sparekassen, der har ændret i organisationen i Herning.

- Der sker så mange spændende ting i Herning, og her har vi måske ikke været helt gode nok til at blande os. Vi har fået en del kunder ind ved, at vores kunder har anbefalet vores rådgivning og service, men vi vil tage det næste skridt, og det kræver, at vi kommer helt derud, hvor kunderne er, mener Pia Avnsted, der er områdedirektør i Sparekassen Kronjylland.

Som en del af strategiskiftet ændrer Sparekassen Kronjylland også på afdelingens holdopstilling, hvor den nuværende afdelingsdirektør Ole K. Simonsen bliver erhvervskundechef.

- Ole har boet hele sit liv i Herning, og han har derfor naturligt et stort netværk. Det kræver tid, og derfor har vi sammen fundet en løsning, hvor han kan bruge hele sin tid på både nuværende og potentielle erhvervskunder, forklarer Pia Avnsted, der samtidig så det som en mulighed for at hente en anden profil ind.

Ny afdelingsdirektør bliver Henrik Albæk, der kommer med solid ledelseserfaring fra sine 31 år i Nordea, hvor han senest har været erhvervskundedirektør i Silkeborg.

- Han har gennem sin karriere bevist, at han formår at rykke en afdeling, og det er vi sikre på, at han også kan gøre hos os. Samtidig vægter han netop værdier som personlig rådgivning og god service meget højt, og derfor vil han naturligt passe ind i Sparekassen, mener Pia Avnsted, der yderligere opgraderer på erhverv ved at ansætte to nye erhvervsrådgivere, der tiltræder 1. august.

- Samlet set giver det sammen med de øvrige medarbejdere et hold, der virkelig kan tage os til næste niveau i Herning, vurderer Pia Avnsted, der godt vil love, at herningenserne i fremtiden vil høre endnu mere til Sparekassen Kronjylland.