Mød Lille Per og flere af de andre Far til fire-karakterer i biffen

Onsdag kan du komme helt tæt på nogle af Far til fire-skuespillerne, når de gæster biografen i Herning

HERNING Snart kan man møde Lille Per, Ole, Mie og Olivia i biografen i Herning. Og blandt andet få sig en autograf. Det fortæller biograf-chefen i Herning, Søren Kølsen.

Det sker, når skuespillerne onsdag 4. juli vil præsentere den nye Far til Fire-film - »Far til fire i solen«, som den hedder.

Det er Elton Rokahaim Møller, der spiller Lille Per, og han er i øvrigt søn af sangeren Szhirley, som også er med på turen.

Ole spilles af Mingus Hassing Hellemann, der er søn af Anne-Louise Hassing, mens Mie spilles af Laura Lavigne Bie-Olsen, og Olivia spilles af Naja Münster.

I den nye film er familien rejst på tiltrængt solferie, hvor den skal stå på fred, afslapning og familiehygge ...

Filmen bliver instrueret af Martin Miehe-Renardm og har Martin Brygmann som Far og Thomas Bo Larsen som Onkel Anders.

»Far til fire i solen« er den anden film med disse bærende roller, og da den første »Far til Fire på Toppen« havde premiere, høstede den solide anmeldelser og blev ydermere den publikumssucces, som producenten Henrik Møller-Sørensen havde regnet med.

- Jeg var utroligt glad for, at både anmeldere og publikum tog så godt imod filmen og kan slet ikke vente med at vises danskerne vores næste film, udtaler han i en pressemeddelelse.

»Far til Fire i solen« er primært optaget - i solen - på Gran Canaria.