Kendte børneskuespillere til Herning

HERNING Tirsdag 10. juli er der forpremiere på den nye danske fantasy familiefilm »Landet af glas« i Nordisk Film Biografer Herning.

Både filmens manuskript/instruktørmakkerpar Jeppe Vig Find og Marie Rønn vil om formiddagen være til stede, samt filmens tre unge stjerner Albert Rudbeck Lindhardt, Flora Ofelia Hofmann Lindahl og Arien Takiar.

De fem skriver autografer og fortæller om filmen.

Albert Rudbeck Lindhardt er blandt andet kendt fra den populære julekalender »Den anden verden«. Flora Ofelia Hofmann Lindahl vandt MGP i 2015 og debuterer nu som skuespiller. Arien Takiar har i de to populære familiefilm »Iqbal & den hemmelige opskrift« og »Iqbal & superchippen«.

Filmen, der har landsdækkende premiere 19. juli, er en fantasyfilm for hele familien, som foregår i et eventyrligt og fantasifuldt univers med både spænding og humor. Samtidig tør filmen komme ind på emner som sorg og ensomhed.

Jeppe Vig Find og Marie Rønn har skrevet og instrueret filmen - de har stået bag talrige populære børne- og ungdomsprogrammer - blandt andet »Lille Nørd«, hvor de også figurerede som værtspar.