Vildt rekordforsøg med faldskærm droppet

HERNING 31-årige Kim Bo Larsen fra Kølkær skulle i dag, mandag, have kastet sig ud i et vildt rekordforsøg: Han ville forsøge at blive den første dansker, der springer ud med faldskærm 100 gange på samme dag.

»Spring kræften væk«-arrangementet, der efter planen skulle have udløst en donation på 150.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse, er imidlertid blevet aflyst - uden nærmere forklaring. Kim Bo Larsen har ikke svaret på Herning Folkeblads henvendelser om aflysningen. Han er medejer af faldskærmscentret Dropzone Denmark i Herning Lufthavn på Skinderholmvej, og herfra lyder meldingen kortfattet, at aflysningen skyldes personlige forhold. »Vi er kede af at måtte aflyse Spring Kræften Væk 2018 grundet årsager, der er ude af vores hænder. Alle, der har sponsoreret et spring, vil få deres penge refunderet,« skrev Dropzone Denmark i forbindelse med aflysningen 11. juni. work