FCM reddede 2-2 mod 1. divisionsklub

Jørn Just Kristensen 

Et reservespækket FCM-hold vendte 0-2 til 2-2 mod FC Fredericia på to gaver fra østjydernes målmand, der har en fortid i FCM

FODBOLD FC Midtjylland er stadig uden nederlag i opstarten til den nye sæson i Superligaen. Men det var tæt på at gå galt i lørdagens træningskamp mod FC Fredericia.

Gæsterne fra 1. division førte nemlig 2-0 allerede efter 18 minutter mod et ungt og reservespækket FCM-hold, hvoraf nogle af spillerne også var i kamp dagen forinden mod Malmö FF. Christian Ege Nielsen headede Fredericia i front efter et frispark fra venstre side, og Dennis Høegh fordoblede føringen med pandebrasken efter en skarp Fredericia-omstilling og et indlæg fra højre side.

FCM havde ellers bolden mest i den bagende sol på bane 7 i Ikast og skabte flere fine angrebssituationer, men skarpheden manglede, indtil der kom gaver fra Fredericia-lejren.

Et kvarter før tid sendte Fredericias målmand, Andreas Raahauge, bolden ud i fødderne på Simon Kroon, og svenskeren fandt prompte Mikkel Duelund, som chippede bolden forbi Raahauge til 1-2.

21-årige Andreas Raahauge er tidligere dansk U19-mester med FC Midtjylland, hvor han også i en periode fra tredjekeeper i Superliga-truppen, og han var god ved sine tidligere holdkammerater i lørdagens træningskamp.

Otte minutter før tid endte en aflevering fra Andreas Raahauge igen i fødderne på Simon Kroon, der styrede direkte mod mål og bankede bolden ind til 2-2.

Det blev slutfacit på FCM’s tredje træningskamp i denne sommer. De første to gav en 3-1-sejr over AGF og en 2-1-sejr over svenske Malmö FF.

Næste træningskamp er på tirsdag, når FCM spiller på udebane mod SønderjyskE.