Sådan spiller håndboldherrerne i Boxen

Der er VM i januar - og den sidste portion billetter sælges fra på mandag. Det er også offentliggjort, hvor og hvornår Danmark spiller sine gruppekampe

På mandag sættes den sidste store portion billetter til VM i herrehåndbold i januar til salg, og i den forbindelse har IHF opdateret kampprogrammet med kampe og spilledage for de enkelte hold.

De danske håndboldherrer åbner turneringen i København mod Chile 10. januar, hvorefter de rykker til Herning, hvor de skal spille de resterende kampe i Boxen. Her møder de danske håndboldhelte Tunesien 12. januar, Saudi-Arabien 14. januar og Østrig 15. januar. I den sidste kamp i gruppen møder man rivalerne fra Norge 17. januar.

Hvis Danmark går videre fra den indledende runde, spiller de igen 19., 21. og 23. januar i Boxen. Semifinalerne rykker udenlands. De spilles 25. januar i Hamburg i en slutrunde, hvor man deler værtsrollen med Tyskland.

Bronzekampen og finalen bliver spillet i Jyske Bank Boxen 27. januar.

MCH oplyser, at hvis man køber billet til Danmarks kampe, får man samtidig adgang til de øvrige kampe, som bliver spillet på dagen. I den indledende runde får man de fleste dage tre kampe på en billet, mens man i mellemrunden får to eller tre kampe.