Laaang kø til gratis burgere

Kim Stoltenberg Hansen 

Grillen Burgerbar slog dørene op i går i BR-lokalerne i Østergade - og var klar med over 500 gratis burgere

HERNING Et par kiggede grinende forbi Grillen Burgerbar og sagde rosende til de ansatte: »Fint, at I serverer vores livret: Gratis mad«.

Og det var tydeligvis ret manges livret, der blev serveret i går. Den gratis mad skulle promovere, at byen har fået en ny burgerbar. Det gav hurtigt en alenlang kø i og udenfor butikken allerede fra klokken 16, hvor en af ejerne bag burgerkæden - Michael Listov-Raunkjær - bød velkommen til åbningen af kædens ottende restaurant.

Køen til butikken, der har til huse i den tidligere BR-butik ved Tinghuset, var enorm. Der var flere hundrede i en kø, der strakte sig forbi biblioteket -og køen voksede sig bare vildere og vildere i takt med at uret nærmede sig aftensmadstide.

Der var gang i komfurerne - otte mand lavede mad så hurtigt de kunne. Bøffer og bacon var nemlig ikke lavet på forhånd, understregede kædens HR-partner Bjarke Nielsen.

. Vi ligger vægt på, at lave alt, efter man har bestilt, selv om vi har travlt. Vi skal jo helst give folk det rigtige indtryk af vores mad - det her er jo en utrolig vigtig dag for os, når der efterfølgende går mange mennesker rundt i byen og fortæller, hvad de synes om vores mad, siger han.