Flere grin med Hvam og Øgendahl

HERNING Frank Hvam og Mick Øgendahl gæster til marts næste år Herning med comedyshowet »Det gode selskab«.

Billetterne til de foreløbigt tre shows har hurtigt fået aftagere, og derfor melder de to comedystjerner sig nu klar med show nummer fire lørdag 9. marts.

Det er Frank Hvam og Mick Øgendahls første fælles show, der kan opleves i MCH Herning Kongrescenter. Her vil de to humoristiske herrer drage ud for at underholde danskerne, og landet over vil de tale om deres ligheder og forskelle, fælles synspunkter og uenigheder.

Selv kalder de sig for »Klovnen fra Viborg og den væksthæmmede fra Falster. Men minus og minus giver som bekendt plus«. Sammen tager de ud på en stand-up-comedy-tur drevet af begejstring, frygt, raseri og 100 procent videnskabelig uredelighed.

- Vi hygger os rigtig godt i hinandens selskab. Vi er begge mænd, hvide, heteroseksuelle og født på landet - det giver faktisk en del at snakke om - og en del at være bange for, siger Frank Hvam, hvortil Mick Øgendahl siger:

- Frank prøver at sige noget klogt, mens jeg mere koncentrerer mig om at være sjov. På den måde supplerer vi hinanden godt.