Tankstationer åbnet på motorvej ved Søby

To nye ubemandede F24-stationer er åbnet på Midtjyske Motorvej syd for Herning

SøBY ​Bilister på Midtjyske Motorvej har fået bedre mulighed for at tage sig en pause, efter at to nye ubemandede F24-servicestationer åbnede i mandags.

Stationerne er placeret i begge kørselsretninger ved Søby på Midtjyske Motorvej.

Tankstationerne er et led i Vejdirektoratets løbende bestræbelser på at forbedre servicen for trafikanterne på motorvejsnettet.

- Hidtil har der manglet et tankanlæg i hver retning på denne del af motorvejen, men det kommer nu, hvilket må betragtes som en forbedring af vejnettet i det område af Danmark, siger Kasper Rosenstand, afdelingsleder i Vejdirektoratet, i en pressemeddelelse.

Fitnessudstyr og wifi
Servicestationerne er nogle af Danmarks første F24-motorvejsstationer, de er udstyret med et nyt design, der skal være med til at sikre trafikanterne en god pause på vejen mod deres destination.

- Stationerne er designet med stor respekt for de naturskønne omgivelser, man finder ved Søby. Alle stationerne er indrettet med transparente tage, som giver anlæggene et let design, så de falder mere naturligt ind i omgivelserne siger Finn Larsen, ansvarlig for ubemandede anlæg hos Q8, der også driver landets F24-servicestationer.

Derudover bliver stationerne også udstyret med street workout-udstyr og wifi.

- Vi skal give trafikanterne et godt pauserum, der henvender sig til de behov, man kan få mellem A og B. Nogle holder ind for at tjekke mails eller nyheder på mobilen, mens andre har brug for at røre sig, siger Finn Larsen.

Stationerne byder desuden på ekstra belysning og kameraovervågning, som skal sikre bilisterne ekstra tryghed.