Hella Joof spreder lykke over Herning

FOREDRAG »Lykke« bliver omdrejningspunktet, når Hella Joof onsdag 6. marts 2019 gæster MCH Herning Kongrescenter med et nyt foredrag.

Ikke kun som skuespiller, filminstruktør og forfatter ligger Hella Joof højt på skalaen over popularitet - også som foredragsholder har den energiske, underholdende og livskloge Hella Joof haft stor succes. Og nu er det herningensernes tur til at blive underholdt og fyldt godt op med både lykke, glæde samt ny energi.

Foredraget »Lykke« bliver spækket med både humor, glæde, satire, alvor og selvfølgelig lykke samt mange andre gode ingredienser fra det virkelige liv. I mange år har Hella Joof haft regler for næsten alt, men i et liv fyldt med regler er der sjældent plads til de ting, der kommer fra den blinde vinkel. Og det er oftest dem, der gør os mere lykkelige, har Hella Joof erfaret. Med sine finurlige anskuelser på livet samt en unik evne til at jonglere med sproget står Hella Joof klar til at sprede masser af lykke i Herning:

- Lykken kommer nogle gange ind fra siden i virkelig grimme sko og en mærkelig vindjakke, siger Hella Joof.

Hella Joofs foredrag finder sted i MCH Herning Kongrescenter 6. marts 2019, og billetsalget er startet.