Manden bag »Poul M« har solgt livsværket

Poul Meineche Hansen har solgt frisørkæden med tre saloner i Herning

FRISøR Den kendte frisørkæde Poul M, der har tre saloner i Herning, har fået ny ejer.

70-årige Poul Meineche Hansen, der stiftede frisørvirksomheden for 50 år siden, har solgt sit livsværk til ID Hair Company, der er ejet af rigmanden Preben Munch. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Poul M er Danmarks største frisørkæde og har 18 butikker fordelt på byerne: Randers, Aarhus, Skanderborg, Aalborg, Nørresundby, Herning, Viborg, Silkeborg, Kolding, Vejle, Horsens og Hjørring. De fortsætter under navnet Poul M.

Poul Meineche Hansen går dog ikke på pension. Han fortsætter i Poul M, hvor han bliver ansat som kædechef og dermed kommer til at stå for den daglige drift sammen med det øvrige personale.

- 70 år er bare et tal, kunne jeg lidt klicheagtigt sige, men det er det faktisk. Jeg er sund og rask og brænder stadig for faget, mine saloner og mine ansatte. Salget af Poul M-kæden har blot været en naturlig del af min rejse, og jeg glæder mig fortsat til at være en del af den rejse de næste mange år, udtaler Poul Meineche Hansen.

ID Hair Company er bedst kendt for sin hårvoks, men bliver med overtagelsen en stor spiller på frisørmarkedet.