Vellykket cykelløb med lokale vindere

Over 100 personer deltog i cykelløbet »Rundt om Laugesens Have«

MOTIONSLØB I onsdags 13. juni gennemførte Spjald Cykel Klub i samarbejde med Laugesens Have og Ringkjøbing Landbobank for 14. gang cykelløbet »Rundt om Laugesens Have«.

Over 100 personer deltog i cykelløbet, hvor der kunne vælges mellem distancerne 35 og 63 kilometer. Deltagerne kom blandt andet fra Herning, Spjald, Videbæk, Ringkøbing, Skjern og Holstebro, men løbet tiltrak også cykelryttere helt fra Kjellerup, Karup og Ulfborg.

Cirka 20 frivillige hjælpere var med til at sikre sikkerheden i trafikken for de mange cykelryttere, og igen i år slap man for styrt eller uheld.

- Vi gør rigtig meget ud af sikkerheden på ruten. Det er nemlig vigtigt for os, at deltagerne kan føle sig trygge i trafikken, og vi siger også til deltagerne, at de skal passe på hinanden - og det oplever vi heldigvis også, at de respekterer, udtaler formanden for Spjald Cykelklub, Stefan Høj og fortsætter:

- Vi ønsker, at der er plads til alle, som gerne vil have et godt cykelløb med ordnede forhold. Vi sætter skilte op samme dag, og der er altid en følgebil og en motorcykel med rundt på de to ruter. Vi tager hensyn til trafikken, og trafikanterne er gode til at tage hensyn til os.

Teamet Garage Shoppen fra Herning gjorde sig gældende ved at indtage de første to placeringer på den lange distance, mens Thomas Laugesen fra Videbæk Cykelklub kom først over stregen på 35-kilometer-ruten.