Champions League: FCM kan trække disse hold

Jørn Just Kristensen 

FC Midtjylland er med i bowlen, når UEFA til middag trækker lod til Champions League-kvalifikationen

FODBOLD Klokken 14.00 trækker det europæiske fodboldforbund, UEFA, lod til de to første runder af kvalifikationen til Champions League.

FC Midtjylland er med i bowlen, når de røde kugler trækkes på UEFA’s hovedkvarter i Nyon, Schweiz.

De danske mestre står over i første runde og træder direkte ind i anden runde.

Her kan FCM som useedet trække følgende hold: Ludogorets Razgrad (Bulgarien), Celtic (Skotland), APOEL Nicosia (Cypern), Legia Warszawa (Polen), FK Astana (Kasakhstan), FK Qarabag Agdam (Aserbajdsjan), BATE Borisov (Hviderusland), Dinamo Zagreb (Kroatien), Sheriff Tiraspol (Moldova) og Malmö FF (Sverige).

Det er dog værd at bemærke, at alle de nævnte hold - på nær BATE Borisov og Dinamo Zagreb - skal i aktion i første kvalifikationsrunde.

Det vil sige, at hvis FCM eksempelvis trækker Celtic, så vil »ulvene« altså trække vinderen af Celtic og det skotske holds modstander i første kvalifikationsrunde. Det sker, fordi UEFA har valgt at trække lod til første og anden kvalifikationsrunde på samme tid.

Kampene i 2. kvalifikationsrunde til Champions League spilles 24.-25. juli med returkamp 31. juli-1. august.

Der er i alt fire kvalifikationsrunder før gruppespillet i Champions League.

Hvis FC Midtjylland ryger ud af Champions League-kvalifikationen på et tidspunkt, bliver de danske mestre flyttet over i den næstfølgende kvalifikationsrunde til Europa League.