IT Relation får ny ejer

Brian Kjær Andersen 

Herning-virksomheden IT Relation har fået ny hovedaktionær, da kapitalfonden Adelis har solgt til HG

EJERSKIFTE To år efter at kapitalfonden Adelis Equity Partners købte størstedelen af aktierne i IT Relation, har fonden solgt sine aktier videre med solid fortjeneste.

Ny hovedaktionær er HG, som også er en kapitalfond. Hos IT Relation er meldingen, at ejerskiftet ikke medfører nogle ændringer for hverken kunder eller ledelse. Stifter af IT Relation, Henrik Kastbjerg, og det øvrige ledelsesteam, Anders Kaag og Stig Bundgaard, fortsætter i deres hidtidige roller og med markante ejerposter i selskabet.

- Adelis har været den helt rigtige partner for os i de seneste års udvikling af vores virksomhed. Vi har fået præcis den støtte og sparring, som vi havde håbet på, og Adelis’ indsats har været uvurderlig i de opkøbs- og integrationsprocesser, som har medvirket til vores succes. Vi tror og håber, at vi med HG får et tilsvarende godt partnerskab, som kan skabe yderligere fremdrift, udtaler Henrik Kastbjerg i en pressemeddelelse.

Endnu mere attraktiv
IT Relation har de seneste to år med Adelis som hovedaktionær fortsat sin markante vækst. Aktuelt beskæftiger virksomheden 470 medarbejdere fordelt på ni lokale kontorer og tre store kundecentre i Herning, Viby og København.

- Vi glæder os til samarbejdet med vores nye medejer. HG er en stærk og erfaren partner, som kan medvirke til at udvikle IT Relation yderligere og skabe vækst, både i Danmark og internationalt. Det vil gøre virksomheden endnu mere attraktiv for vores mange kunder og for medarbejderne, siger Henrik Kastbjerg.

Læs i Herning Folkeblad torsdag og på AOH+ de uddybende kommentarer fra Henrik Kastbjerg, som sætter ord på fremtidsmulighederne med HG som hovedaktionær.