Foto: Martin Ballund

Cykelmotionister ramt af flugtbilist

Palle Heering Nielsen 

Motionsryttere blev sendt i grøften af utålmodig bilist, der senere blev anholdt. Cyklisterne slap med knubs

SKIBBILD-NøVLING Fire cykelryttere fra Tjørring Cykelmotion blev i går ramt af en varebil, som ville overhale cyklisterne på Herningvej ved Skibbild-Nøvling.

Ifølge politiet var der fuldt optrukne linjer på vejen, da føreren af varebilen overhalede, og da han trak tilbage i sin egen vognbane, ramte han cykelrytterne, som kørte i grøften og væltede. Politiet oplyser, at rytterne skulle være sluppet med knubs.

Føreren af varebilen kørte væk fra stedet, men han blev senere på aftenen anholdt. Det viste sig at være en 22-årig mand fra Holstebro, og han var både påvirket af spiritus og narkotika, da han blev anholdt.

Han havde ikke et kørekort, som han kunne vise betjentene, og derfor blev han sigtet for kørsel uden førerret. Den 22-årige mand er samtidig sigtet efter straffelovens paragraf 252, der handler om at bringe andres liv i fare.

Politiet vil i dag kræve manden varetægtsfængslet og fremstiller ham derfor i et grundlovsforhør.