Alle udstillerstande meldes udsolgt

Alle stande meldes udsolgt til Entreprenør & Håndværksmessen hos MCH

MESSE Når brancheforeningen Maskinleverandørerne og MCH Messecenter Herning er værter for Entreprenør & Håndværksmesse 2018 i dagene 14.-16. juni, er alle udstillerstande udsolgte.

Alt er forberedt til at sikre branchens leverandører og især beslutningstagere og aktører nogle mindeværdige dage, og der venter alle involverede en stor oplevelse, mener Palle Kjærsgaard, formand for Entreprenørsektionen i Maskinleverandørerne.

- Jeg har sjældent set en opbakning så massiv, som den er til E&H 2018. Der er en nærmest euforisk stemning omkring messen, og jeg glæder mig til at byde velkommen, siger Palle Kjærsgaard, som også er adm. direktør i S.D. Kjærsgaard A/S, der er dansk importør af Case.

I alt 128 udstillere fordelt på 136 stande står klar på E&H 2018. Blandt dem finder man også Wirtgen Denmark A/S. Messen er ifølge salgs- og marketingschef Jan Dahl en fantastisk mulighed for at komme i kontakt med mange branchefolk på én gang, og det er noget helt specielt.

- Med sit arbejdende format kan vi starte maskiner op, og kunderne kan med egne øjne se, hvordan de virker. Alle spørgsmål kan få et svar med det samme, siger Jan Dahl.

Der vil alle dage være gratis adgang til messen.