Fodboldfest for hele familien

Bilkas parkeringsplads bliver lørdag forvandlet til én stor fodboldfest, og overskuddet fra festlighederne vil gå til at hjælpe børn, der har det svært

FODBOLDFEST Danmarks største streetfodboldturnering for drenge i alderen 10-13 år kommer lørdag til Bilka i Herning. Turneringen er et initiativ af Bilka Live i samarbejde med Børns Vilkår. Turneringen bliver spillet på parkeringspladsen, hvor der er fokus på det tekniske spil med mange driblinger, flere mål og mindre pasningsspil. Vinderen af turneringen går videre til den store finaledag, som bliver afholdt på Bilka Odenses parkeringsplads 10. juni.

På eventpladsen vil dagen desuden byde på en række sjove aktiviteter - det vil eksempelvis være muligt at køre Renault Formula 1 simulator, hvor man kan teste, hvor hurtigt Monaco-racet kan køres. Derudover vil der være en fartmåler, så der kan konkurreres i hårdeste skud, en Panna-bane for fodboldteknikerne, en Photo booth til at lave sjove billeder og et hav af gratis smagsprøver fra blandt andet Arla, Capri-Sun og Corny.

Hvis man har kørekort, kan man desuden prøvekøre en Renault Captur, og man kan deltage i et lotteri, hvor vinderen vinder bilen. Indtjeningen fra alle lodder går ubeskåret til Børns Vilkår. Alle deltagende hold i Streetfodbold-turneringen har betalt for at være med, og pengene går ligeledes ubeskåret til Børns Vilkårs projekt »Børn hjælper børn« med fokus på BørneTelefonen. BørneTelefonen hjælper børn med problemer, som har brug for at snakke med en voksen. På den måde er alle spillerne med til at støtte andre børn, som har brug for hjælp.

Det er andet år i træk at Bilka Live i samarbejde med Børns Vilkår afholder Street Tour. Udover Street Tour har Bilka Live med fokus på samarbejdet med Børns vilkår også arrangeret events som Bilbanko og Drive in-bio med henblik på at hjælpe udsatte børn i Danmark.