Ugens film: Breathe

Genre: Drama, Romantik

Skuespillere: Andrew Garfield, Claire Foy, Diana Rigg, Dean-Charles Chapman, Tom Hollander

Instruktion: Andy Serkis

Spilletid: 01:57

Censur: Tilladt for børn over 11 år

Biografpremiere: Torsdag 31. maj

Den succesfulde Robin har hele livet foran sig, da han bliver lammet af polio. Eksperter og læger ønsker at påbegynde behandling og holde ham på sygehuset, men hans hustru Diana nægter at lytte til lægernes råd og beslutter at tage ham med hjem.

Med hendes grænseløse hengivenhed, nærvær, humor og beslutsomhed formår hun at skabe rammerne om et liv, hvor Robins handicap pludselig blot bliver en naturlig del af deres forhold og dagligdagen.

En hjertevarm film om, hvad mennesker kan, så længe man har kærlighed, ærlighed og ikke mindst masser af latter i livet. En kærlighedshistorie om, hvordan man skal leve sit liv, som om hvert et åndedræt var det sidste…