»Flying« og »On a long lonely night«: To koncerter i midtbyen fredag aften

Lene Toksvig 

Fredagen byder på hele to torve-koncerter

HERNING Der bliver rig mulighed for fællessang fredag, når Herning Cityforening har arrangeret to koncerter på Torvet som led i aftenens open by night i City. Aftenens hovednavn er poprock-duoen Sko/Torp, som med godt 80 årlige koncerter er et af landets mest utrættelige livebands. Duoen kan præsentere et stort bagkatalog af sange, der har strakt sig over adskillige årtier, og især nummeret »On a long lonely night« fra debutalbummet af samme navn kan de fleste nok nikke genkendende til.

Som opvarmning indtager Nice Little Penguins scenen. Deres debutalbum »Beat Music« med hittet »Rain Keeps On Falling« har i år 25- årsjubilæum, hvilket fejres med en stor turné. Fredag kommer pingvinerne så til Herning for at give en 45 minutter lang koncert på Torvet, hvor publikum formentlig også får lejlighed til at høre liveudgaven af kæmpe hittet »Flying«.