Gulvfirma fra Herning kåret som regionens bedste

KA Gulvservice glæder sig over prisen som »Region Midtjyllands bedst anbefalede gulvlægger«

KåRING Brugerne på Håndværker.dk har fra 23. april til 27. maj kunnet anbefale håndværkere til andre.

Blandt vinderne er KA Gulvservice fra Herning, som har vundet i et tæt opløb og dermed blevet valgt af brugerne som »Region Midtjyllands bedst anbefalede gulvlægger«

Kristian Andersen fra KA Gulvservice er naturligvis glad for prisen og udtaler stor glæde ved at have vundet:

- Vi er stolte af at blive valgt af brugerne i et skarpt felt af dygtige håndværkere. Det er selvfølgelig ikke noget som vi er kommet let til, vi gør meget ud af at sikre at vores kunder er tilfredse og dermed anbefaler os til andre. Prisen her er et skulderklap til os og det er noget som giver lyst til at arbejde videre i samme retning, siger han i en pressemeddelelse.

Anbefalinger har stor betydning
Yderligere to lokale virksomheder har vundet i de andre kategorier: Jens Ove Hansen Tømrer- og Bygningssnedker i Spjald er den bedst anbefalede isolatør. Dertil kommer, at tømrermester Niels Gimbel fra Ejstrupholm er den bedst anbefalede tømrer.

Ud over anerkendelsen så betyder det også meget for de enkelte firmaer, at de får anbefalinger med på vejen. Det viser en boligejerundersøgelse fra Bolius sidste år, hvor 40 procent af de adspurgte lægger vægt på, at de har fået en håndværker anbefalet, eller at man kender firmaet i forvejen.

Marketingsdirektør i Håndværker.dk, Thorsten Olsen fortæller, at anbefalinger jo ikke er et nyt fænomen.

- Det er ikke ændret så meget fra før i tiden, hvor vi spurgte nabo og venner til råds, men nu søger vi informationen om håndværkerne på nettet, siger han.