Milena Penkowa holder foredrag om cannabis

Milena Penkowa holder foredrag om cannabis

HERNING Torsdag aften 31. maj gæster hjerneforsker Milena Penkowa Sportscenter Herning, Holingknuden 3, med et foredrag om cannabis til medicinsk brug.

Her kan man, ifølge oplægget, få svar på spørgsmål omkring det endocannabinoide system (kroppens eget cannabis), medicinsk cannabis og hvordan man undgår fælderne eller optimerer brugen af medicinske cannabinoider. Hvordan påvirker cannabis effekten af lykkepiller? Hvordan ændrer cannabis dine smerter? Hvorfor virker cannabis på kræftceller? Kan fødevarer ændre eller ødelægge effekten af medicinsk cannabis? Og så videre.

Medicinsk forskning
Foredraget er rendyrket vidensdeling baseret på medicinsk forskning, og foredraget, foredragsholderen og virksomheden Hjerneeksperten har ingen relationer til produktion, salg og markedsføring af cannabisprodukter - og heller ikke til arrangørernes produkter, oplyser arrangør Per Eckert fra cbd4ever.dk.

Foredraget slutter med en fri spørgerunde.

Efter foredraget vil det være muligt at få vist eksempler på produkter, og hvordan de kan anvendes og få en folder med hjem.

Alle er velkomne.