Koncertens største badboy åbnede andendagen på Herning Rocker – mange mænd foran scenen

Martin Hove Thomsen 

Med shorts og den iøjnefaldende Herning Rocker-jubilæums trøje begyndte Burhan G lørdagsfesten

HERNING Hvis man blander en halv liter fløde med en halv liter fløde og tilsætter en kvart liter fløde er man meget tæt på at have opskriften på en Burhan G-sang. Og ikke et ondt ord om det - det er meget lækkert, og det virker.

Der var masser af kendte Burhan G-klassikere, der hos fanskaren går rent i, og det gjorde de skam også i dag, da Herning Rocker åbnede andendagen.

Burhan G var veloplagt ligesom hans to dansere, der var meget »loose« på den gode måde, og som viste sig også at kunne synge - ganske godt endda.

Ingen bar overkrop og samlejebevægelser
Burhan G drillede publikummerne med, at han ikke ville smide trøjen, som han ellers har for vane at gøre under koncerter.

- Vi er blevet voksne. Ingen bare overkrop og ingen samlejebevægelser ... lød det fra Burhan G, inden en af medsangerne hurtigt tilføjede:

- Ah, samlejebevægelserne var meget lækre, det må du godt.

»Jeg vil så gerne være din badboy«, »Mest ondt«, »Lucy« og mange flere var på dagens repertoire, og selv om endnu ikke så mange har indfundet sig på festivalpladsen, så var der fine dance moves, strækte arme, klapsalver og masser af smil blandt det fremmødte publikum.

Og så kom Burhan G med en kæk bemærkning til mændene.

- Det er fedt at se så mange mænd foran scenen til mine koncerter. Det er fedt at se så mange på græsset, og i kommunen - til mine koncerter. Det kræver mod! sagde han med et grin.

Burhan G kan endnu! Han tog os en smule »tættere på himlen«. »Vi’ i live«, som han sluttede af med. Og Herning Rocker-festen er i gang igen.