Hugo Helmig til Herning Rocker: Var ved at dehydrere i teltet

Philip Horup 

Unge Hugo Helmig spillede i et fuldstændig pakket telt til årets Herning Rocker, og det kunne mærkes

HERNING 19-årige Hugo Helmig tager præmien som årets yngste optrædende på årets Herning Rocker. Lørdag eftermiddag gav sangeren koncert på teltscenen, og Hugo Helmig nød at få en kold flaske vand, en smøg og en plet i skyggen umiddelbart efter koncerten.

- Kæft, der er varmt inde i det telt. Jeg var ved at dehydrere. På et tidspunkt begyndte jeg også at hoste, ha ha. Nu skal jeg bare have den her svedige T-shirt af, siger Hugo Helmig, der kalder koncertpublikummet for fantastisk.

Aarhus-drengen spillede alle numrene fra sin EP og præsenterede ligeledes det entusiastiske publikum for et par nye sange. Men koncerten blev lidt anderledes, end popsangeren havde forventet.

- Jeg troede, jeg skulle spille en time i dag. Jeg skulle så kun spille 45 minutter. Vi forkortede det lidt, og så tog jeg et par sjælere ud. De er mere til, hvis jeg nogle gange skal gøre det lidt langsommere - men i dag ville vi godt gøre det lidt mere power-agtigt, siger Hugo Helmig til Herning Folkeblad.

Thomas Helmig frustreret over planlægning
Koncerten sluttede af med kæmpehittet, »Please Don’t Lie«, og Hugo Helmig havde helt styr på, hvordan han gerne ville slutte dagen i det hele taget.

- Jeg er superglad for, at jeg skulle spille tidligt. Der er Champions League-finale i aften, og jeg skal se Real Madrid-Liverpool. Min far (Thomas Helmig red.) skal spille i aften, og jeg ved, at han næsten ville dø for at se kampen. Vi er begge Real Madrid-fans og plejer at se dem sammen, siger Hugo Helmig med et kæmpe smil.

Læs meget mere om Hugo Helmig i Herning Folkeblad mandag, og hold dig opdateret med meget mere Herning Rocker på aoh.dk i dag, i morgen og mandag.