Thomas Helmig har rytme til fingerspidserne, og aarhusianeren beviste på Herning Rocker, at han stadig kan danse de forbudte trin som få

FESTIVAL En hvidklædt og solbrun poplegende kommer dansende ind på scenen. Det ser godt ud. Det må man give ham. Thomas Helmig har nogle alt for vilde moves. Manden har rytme til fingerspidserne.

Lørdag aften gav charmøren koncert på Herning Rocker og leverede samtidig et studie i dansekunst.

Thomas Helmigs moves er frække, men ellers svære at sætte ord på. Han kaster sig ud i bevægelser, som kan beskrives som »høje knæløft med knips«, »Sofistikeret hundesvømning« og »Tørre opvask hurtigt af og sæt den på plads lige så hurtigt«.

Mere sikkert er det at beskrive setlisten, som var både flot og en time lang. Vi fik alle de største klassikere som »Malaga«, »Det er mig, der står herude og banker på« og »Stupid Man«. Vi hørte ikke noget til den nye officielle VM-sang fra den fodboldglade entertainer denne aften.

Dansegulv og fælleskram
Inspireret af manden i midten omdanner pladsen foran scenen sig hurtigt til et stort dansegulv, hvor de fleste svinger hofterne og skråler med på aarhusianerens mange hits. Måske har de sunget med på dem før. Sådan virker det.

Selv de folk, der gerne vil længere frem mod scenekanten, maser sig ikke frem, men danser sig i gennem. Smukt.

Thomas Helmig oser af umiddelbar spilleglæde og overskud, som han leverer sine numre. Man tænker, at manden kunne være en vanvittig bokser, som han flyder kropsbevidst rundt på scenen. Men det var langt fra en voldelig affære at se Thomas Helmig lørdag aften. Tværtimod krammede både høj og lav hinanden, mens Helmig ufortrødent dansede videre lige til og med publikum råbte på ekstranumre.

Herning Rocker: Thomas Helmigs frække dance moves er billetten værd i sig selv

Philip Horup 

Thomas Helmig har rytme til fingerspidserne, og aarhusianeren beviste på Herning Rocker, at han stadig kan danse de forbudte trin som få

FESTIVAL En hvidklædt og solbrun poplegende kommer dansende ind på scenen. Det ser godt ud. Det må man give ham. Thomas Helmig har nogle alt for vilde moves. Manden har rytme til fingerspidserne.

Lørdag aften gav charmøren koncert på Herning Rocker og leverede samtidig et studie i dansekunst.

Thomas Helmigs moves er frække, men ellers svære at sætte ord på. Han kaster sig ud i bevægelser, som kan beskrives som »høje knæløft med knips«, »Sofistikeret hundesvømning« og »Tørre opvask hurtigt af og sæt den på plads lige så hurtigt«.

Mere sikkert er det at beskrive setlisten, som var både flot og en time lang. Vi fik alle de største klassikere som »Malaga«, »Det er mig, der står herude og banker på« og »Stupid Man«. Vi hørte ikke noget til den nye officielle VM-sang fra den fodboldglade entertainer denne aften.

Dansegulv og fælleskram
Inspireret af manden i midten omdanner pladsen foran scenen sig hurtigt til et stort dansegulv, hvor de fleste svinger hofterne og skråler med på aarhusianerens mange hits. Måske har de sunget med på dem før. Sådan virker det.

Selv de folk, der gerne vil længere frem mod scenekanten, maser sig ikke frem, men danser sig i gennem. Smukt.

Thomas Helmig oser af umiddelbar spilleglæde og overskud, som han leverer sine numre. Man tænker, at manden kunne være en vanvittig bokser, som han flyder kropsbevidst rundt på scenen. Men det var langt fra en voldelig affære at se Thomas Helmig lørdag aften. Tværtimod krammede både høj og lav hinanden, mens Helmig ufortrødent dansede videre lige til og med publikum råbte på ekstranumre.