Vejret til Herning Rocker: 25 grader med skyer

Martin Hove Thomsen 

DMI’s lokale vejrudsigt for Herning siger sol, 25 grader og skyer de næste par dage, mens andre steder i landet kan blive ramt af regn

HERNING Fredag vågnede vi op til endnu en flot solskinsdag i Herning, og det betyder højest sandsynligt, at årets 12. sommerdag vil falde i dag, hvor Herning Rocker-festivalen begynder.

Ud på eftermiddagen er der dog risiko for, at skyer vil trække op over festivalpladsen.

- Men solen vil fortsat varme, selv om vi ikke kan se den, siger Mette Wagner, der er vagthavende ved DMI, til Ritzau og tilføjer, at fredag blive regnfri.

Lørdag og søndag eftermiddag er der dog risiko for regn- og tordenbyger samt skyer, der vil dække for solen.

- Lige de to dage kommer der desværre en del mindre sol, end vi har set den seneste tid. Begge dage vil der være risiko for regn- og tordenbyger i de østlige egne. Nogle steder kraftigere end andre, men ikke noget med heldagsregn, fortæller DMI’s vagthavende til ritzau.

Ifølge DMI’s prognoser skulle det dog holde tørvejr i Herning både fredag og lørdag, hvilket selvfølgelig er gode nyheder for både Herning Rockers arrangører og alle de festglade festivalgængere.

Søndag byder til gengæld ifølge DMI på en smule regn i Herning, men mon ikke det er til at leve med for de fleste, hvis det skulle holde stik ...