Thomas Helmig – nye sange og klassikere til Herning Rocker?

Thomas Helmig

Store scene

Lørdag 20.30

POP Rutinerede Thomas Helmig oplevede ikke så lidt af en renæssance sidste år, da han - måske lidt overraskende - lagde publikum ned til de de hippe Northside- og Tinderbox-festivaler. »Den lokale popstjerne gav en regulær comeback-koncert på Northside,hvor alt klappede. Ikke mindst publikum«, skrev Jyllands-Postens anmelder således og kvitterede med seks stjerner.

Mutters alene
I dette forår gav han fire koncerter i Odense, København og Aarhus - koncerter, der med i alt 21.000 billetter solgte ud på under en uge. Det er fire år siden han sidst var ude og spille indendørs med sit band. En periode Helmig blandt andet har brugt på at tage landet rundt med sit første soloshow »Mutters Alene«.

Nyt og gammelt
Med Claes Antonsen, Jacob Andersen, Christian Douglas, Poul Reimann, Søren Runge og Emil Falk bag sig, bliver næste skridt for Thomas Helmig at drage landet rundt på sommertur. En tur, der starter i slutningen af maj og fortsætter indtil starten af september - og undervejs gæster Thomas Helmig og co. altså heldigvis Herning Rocker.

Et godt gæt er at koncerterne vil byde på både nye sange, såvel som en stribe klassikere - så der bliver basis for både god stemning og fællessang.