Herning Rocker-optakt: Unge Helmig stormer frem

Hugo Helmig

Teltscenen

Lørdag 15.30

POP Det er gået stærkt for den unge Hugo Helmig.

Alle kan efterhånden synge med på hitsinglen »Please Don’t Lie«, som ligger i top af den danske airplay-chart og er blevet streamet over seks millioner gange. Samtidig er det 19-årige talent nu klar med en omfattende turné, hvor han besøger 22 byer landet over - og her lægger han også vejen forbi Herning Rocker.

Han glæder sig selvfølgelig til at komme ud i hele landet og møde publikum live, og til koncerterne har Hugo Helmig samlet et ungt hold af talentfulde musikere, som spiller op til popfest tilsat soulede, funky og blues-inspirerede toner.

Hugo Helmig har på rekordtid og med bare en enkelt single gjort kometkarriere på den danske musikscene.

- Det har været en stor oplevelse, da jeg på min første turné var ude og spille, så nu har jeg bare fået endnu mere blod på tanden. Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme rundt i landet og spille min musik sammen med drengene. Vi lover at det bliver en fest, siger han i en pressemeddelelse.

Hugo Helmig henter sin musikalske inspiration fra store singer-songwritere som John Mayer og Ed Sheeran. Første singlen »Please Don’t Lie« er en veloplagt popsang om at skrue lidt ned for selviscenesættelsen på de sociale medier og slippe sig selv fri.

- Vi ønsker alle at vise os som perfekte på de sociale medier, men det er der jo ingen, der er. Det er ærgerligt, at det er blevet normen, at vi skal fremstille os selv på denne her overmenneskelige måde. »Please Don’t Lie« er en kærlig opsang til os alle - inklusiv mig selv, siger han.

Denne sang og mange flere kan du høre på Herning Rocker.