Herning Rocker-optakt: Ude af kontrol … er ude af kontrol

Ude af kontrol

Teltscenen

Fredag 20.30

POP Med lysets hastighed har Ude af kontrol formået at skabe et solidt fodfæste på den danske musikscene.

Munken, Englando og Balken udgør gruppen Ude af kontrol og har de seneste år skabt en bølge at hits i deres unikke og vilde såkaldte Melbourne/Bounce-univers. Med mere end 50 millioner streams, alene på Spotify er drengene vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet.

Ude af kontrol leverer et af det bedste og mest energifyldte sceneshows, der kan opleves i Danmark. Drengene er, som navnet lægger op til, kendte for at skubbe til grænsen og er ikke bange for at skille sig ud.

Ude af kontrol har et vildt og farverigt univers hvor de sammen med deres fans har skabt et frirum, hvor man 100 procent kan være sig selv.

Bandets seneste album, »Bustum«, udkom i april 2016, og albummet fik en platincertificering, hvilket er uhørt for en udgivelse uden radio-airplay. Sidste efterår udsendte bandet deres seneste ep, »Ude Af Kurs«.

Bandet skal opleves live, hvor de alene i indeværende år har fyldt nogle af landets store spillesteder samt pakket telte på mere end 20 danske festivaler og open airs.