Herning Rocker-optakt: kopiband optræder på den store scene

Die Herren

Store scene

Lørdag 14.15

ROCK »U2-Brother Rockers«, kalder de sig - det danske band, med det tyske navn, der spiller irsk musik på engelsk.

Siden 1991 har Die Herren brugt U2´s musik og deres snart lange liv til løbende at forædle og finpudse koncertoplevelserne for deres publikum.

Die Herren prøver ikke for enhver pris at lægge sig 100 procent op ad U2. Det er altid vigtigt, at publikum kan forholde sig til sangene og bruge dem til noget, på den måde, som Die Herren kan spille dem.

En koncert er én lang sang - fra Die Herren entrerer scenen og til de forlader scenen efter sidste ekstranummer. Alt, hvad der sker på scenen, skal være en del af koncerten og være i musikken. Pauserne mellem sangene. Måden, guitaren stemmes på. Måden, de bevæger sig på og kommunikerer med publikum.

Die Herren har flere gange optrådt i Herning Kirke - denne gang skifter de kirkerummet ud med den store scene på Herning Rocker.