Herning Rocker-optakt: Infernal river det ned – igen

Infernal

Store scene

Lørdag 16.15

POP 2017 stod på jubilæumsturné med den poetiske titel #InfernalRiverPissetNed for Lina Rafn og Paw Lagermann, der i form af et fantastisk show, har fejret 20-året for opstarten af Infernal. Paw og Lina mødtes allerede som teenagere med musikken som vitalt omdrejningspunkt, og har derefter været et uadskilleligt musikalsk makkerpar. De fandt hinanden et sted mellem Herlev og Vanløse, og har siden turnéret overalt fra Paris til Berlin og hjem igen, hvor grænserne skulle brydes med de vildeste, mest flamboyante og mest energiske optrædener.

Gruppen har i 2018 valgt at kalde fænomenet #InfernalRiverPissetNedIgen.

Overflødighedshorn af hits
Konkret har bandet aldrig sat barren lavt - og det gør de heller ikke denne gang. På alle fronter sættes alle sejl til, og publikum kan se frem til et velspillet koncertshow sprængfyldt med power, en gennemtænkt historiefortælling, som iscenesættes til mindste detalje igennem scenografi, kostumer og koreografi i international klasse - og naturligvis musikere, som spiller perlerækken af hits live. Højt.

De vil som altid hylde de mange fans, der år efter år har stået trofast foran scenen siden 1997, hvor det hele startede med numre som »Sorti de L’enfer« og »Kalinka«. Siden har de været insisterende og uafviselige med op mod 30 single-udgivelser, der alle på fornemste vis medvirker til at en Infernal-koncert bliver et decideret overflødighedshorn af hits.

Infernal forbliver desuden aktuelle med udgivelsen af deres nye single, »Not Alone (Alo Elo Ele)«. Nummeret er et godt sonisk billede på den varme og feel good-fornemmelse, du står med under og efter en Infernal-koncert.