Herningensere får mulighed for at blive korsanger for Poul Krebs

Et borgerkor skal synge med Poul Krebs og Signe Svendsen 16. juni

HERNING Elsker du at synge - sammen med andre, i kor, ved særlige lejligheder eller under bruseren?

Så er der en helt særlig mulighed ved afslutningen af Hernings kulturfest lørdag 16. juni.

Her er Poul Krebs, Signe Svendsen og Frederik Vedersø stjernerne ved afslutningskoncerten »Tribute To The Sun« under ledelse af kapelmester Troels Skærbæk, hvor de vil fylde Torvet med skøn musik fra klokken 21 til solen går ned.

Det er kor- og sangernetværket Herning Synger, der står bag denne helt specielle mulighed for kor, sangere og generelt sangglade folk fra Herning Kommune.

Koret skal synge med på Poul Krebs’ »Sådan nogen som os« samt Signes Svendsens udgave af »Solen er så rød, mor«. Derudover vil det til lejligheden sammenstykkede kor af sangglade herningfolk få lov at åbne koncerten med to rytmiske sange.

- Herning Synger-netværket har som mål at samle kor og sangere i Herning Kommune og dermed etablere kontakt og information mellem sangglade mennesker. Når vi som netværk laver et fælles sangevent som dette, er det fordi, vi ønsker at samles om sangen og vise, at vi i Herning Kommune kan synge sammen og mødes om sangkulturen på kryds og tværs, siger Louise Noes, kulturformidler hos Herning Bibliotekerne og medlem af styregruppen i Herning Synger.

- At vi så har så spændende en mulighed for at få lov at synge med professionelle musikere, er jo bare en ekstra bonus, siger kulturformidleren, der håber, at alle med lyst til at synge, vil melde sig og være med til at gøre »Tribute To The Sun«-koncerten til en endnu større oplevelse.

Hvis man ønsker at deltage i koret til koncerten, kan man melde sig til hos Louise Noes. Inden selve koncerten er der workshop på Den Jyske Sangskole, hvor sangene til koncerten bliver indøvet.