Herning Havekreds inviterer indenfor i to spændende haver

HERNING I aften, onsdag 23. maj, inviterer Herning Havekreds til havevandring i Krista og Johannes Kristensens spændende have, Nygade 4, i Vildbjerg.

Haven er påbegyndt for cirka 20 år siden. I dag består den af: Surbundsbede, stenbede, mange specielle træer, et lille spaltebed og masser af sten, både naturlige, men også mange som Johannes Kristensen selv har tilhugget. Som parret siger, så er det en have, de aldrig bliver færdige med, den bliver hele tiden fornyet.

Gæsterne kan altså glæde sig til en rigtig flot plantesamlerhave.

Bagefter fortsætter turen til Lindvig Green House, Bredgade 44 i Vildbjerg. Her er der rundtur i de spændende drivhuse og en fortælling om Green Houses historie. Der er mulighed for plantekøb, hvorefter deltagerne kan nyde den kaffe, de selv har haft med, til gengæld sørger havekredsen for kage. Alle er velkomne - også ikke medlemmer.

Havevandring i to haver i aften

Herning Havekreds inviterer indenfor i to spændende haver

HERNING I aften, onsdag 23. maj, inviterer Herning Havekreds til havevandring i Krista og Johannes Kristensens spændende have, Nygade 4, i Vildbjerg.

Haven er påbegyndt for cirka 20 år siden. I dag består den af: Surbundsbede, stenbede, mange specielle træer, et lille spaltebed og masser af sten, både naturlige, men også mange som Johannes Kristensen selv har tilhugget. Som parret siger, så er det en have, de aldrig bliver færdige med, den bliver hele tiden fornyet.

Gæsterne kan altså glæde sig til en rigtig flot plantesamlerhave.

Bagefter fortsætter turen til Lindvig Green House, Bredgade 44 i Vildbjerg. Her er der rundtur i de spændende drivhuse og en fortælling om Green Houses historie. Der er mulighed for plantekøb, hvorefter deltagerne kan nyde den kaffe, de selv har haft med, til gengæld sørger havekredsen for kage. Alle er velkomne - også ikke medlemmer.