Folkebladet hylder FC Midtjyllands guld og flotte sæson

LøRDAGSAVISEN På lørdag siger Herning Folkeblad ekstra stort til lykke til FC Midtjylland med guldmedaljerne - og tak for en fantastisk sæson.

Som tillæg til Folkebladet udgiver vi sammen med byens aktører »Guld-Glimt 2018«. Her har vi samlet en række af de mange billeder, vores fotografer har taget i løbet af sæsonen 2017/18 - og naturligvis kroner vi det med billeder fra de seneste dages guldkamp, fan- og spillerfest.

I glimt tager vi i tillægget læserne med tilbage til de største og de værste kampe, lægterne, jubel og frustration. Du får overblik over vejen til guldet, du får sjove fakta fra sæsonen, og vi hylder et hold af spillere med idolbilleder, der er lige til at tage ud og hænge op.

Det bliver intet mindre end kræs for fodboldelskere og FCM-fans - og for alle andre, der er stolte af FC Midtjyllands præstation.

Glæd dig til lørdags-sektionen »Guld-Glimt 2018« - et herligt tilbageblik og dejligt minde om FC Midtjyllands flotte sæson og mesterskab. vib