Storskærmen er oppe og musikken er tændt: Fanzonen har startet guldfesten

Kim Stoltenberg Hansen 

De første fans er på plads før aftenens superliga-drama

HERNING Festen er allerede så småt i gang foran MCH Arena. Discorytmerne brager ud af højttalerne og de første øl er blevet skænket i baren. Lidt længere oppe mod Boxen har der også været travlhed. Her arbejdede teknikkere ved middagstid med de sidste skruer og ledninger til storskærmen i den fanzone, som de mange ishockeyfans har brugt under VM.

Kampen i aften er totalt udsolgt, og derfor har FCM sørget for en ekstra guldfest til de mange fans uden billet.

- På den måde håber vi at kunne tilfredsstille alle folk i regionen, for der er virkeligt mange, der spørger efter billetter, fortæller klubbens administrerende direktør, Claus Steinlein.

Arrangementet i fanzonen er gratis, tilføjer Claus Steinlein. Der kan købes øl, sodavand, pølser og meget andet.

- Så kan man have en fest lige udenfor stadion. Man kan mærke noget af stemningen inde fra stadion og også se kampen på storskærmen. Og så håber vi selvfølgelig, at der også er fest i det område efter kampen, siger han.

FC Midtjylland sikrer sig guldet ved at vinde over Horsens. Ulvene er nemlig to point foran Brøndby, der snublede tidligere på ugen - netop mod Horsens. FCM-Horsens - og Brøndby-AaB - begynder klokken 18.