Sisto, solskin og sæsonrekord: FCM spiller guldkamp i dag

Kim Stoltenberg Hansen 

FC Midtjylland kan med en sejr over Horsens hjemme på MCH Arena sikre sig DM-guldet

FODBOLD FCM-fans holder vejret, krydser fingrene og taler henført om at genvinde DM-guldet. I dag er det nemlig sidste runde i Superligaen, og spændingen er ulidelig før kampstart klokken 18. FC Midtjylland har indhentet og overhalet Brøndby, og FCM kan med en sejr i dag over Horsens sikre sig guldet.

Hvis man ikke vinder - og Brøndby samtidig vinder hjemme over AaB - må ulvene nøjes med sølv, men skæbnen er altså i FCM’s egne hænder. En sejr - og guldfesten kan bryde løs.

Det vil i så fald ske foran et rekordstort publikum. Der er nemlig forlængst totalt udsolgt til kampen. Og FCM opererer endda med såkaldt chancebilletter, hvor man kan møde op tidligt foran station og måske få de allersidste billetter, hvis der er huller på tilskuerpladserne.

Udenfor station vil der også være masser af ulvefans. FCM har nemlig overtaget ishockeyfanzonen foran Boxen, og her vil man vise fodbolddramaet på storskærm - og mon ikke man lukker de mange fans herfra ind på grønsværen efter slutfløjt, hvis det bliver til guld.

Der vil også være prominente navne på tilskuerpladserne i dag. Flere tidligere FCM’ere vil kigge forbi. FCM oplyser, at Pione Sisto har meldt sin ankomst fra Spanien. Rasmus Nissen skulle også være på vej, selv om han egentlig har bestilt en ferie sydpå i disse dage. Også FCM’s engelske klubejer Matthew Benham vil være på lægterne.

Og det hele kommer til at foregå i fint vejr. Meteorologerne lover en dag med en blanding af sol og hvide skyer, og med temperaturer omkring 21 grader ved MCH Arena. Der bliver en regnfri dag - hvis man lige ser bort fra guldkonfetti-regnen i tilfælde af FCM-sejr...