Guldfest på Torvet i Herning og Ikast

Bo Lundgaard 

Herning Kommune inviterer på musik og gratis pølser, når spillerne fejres på Torvet - også fest i Ikast

HERNING Tirsdag eftermiddag er der lagt i kakkelovnen til en seriøs guldfest på Torvet i Herning.

Festen begynder klokken 16, hvor Duoen Claus og Morten vil stå for den musikalske underholdning. Samtidig vil Herning Kommune servere gratis pølser til de første 3000 fans - og der er al mulig grund til at tro, at Torvet bliver propfyldt, når de danske mestre 2018 fra FC Midtjylland ankommer.

Borgmester Lars Krarup (V) holder klokken 16.30 hyldesttalen for spillerne, som uden tvivl kan forvente en stormende modtagelse.

Ifølge programmet skal spillerne klokken 17.00 gå ned gennem gågaden mod Poulsens Plads, hvor mestrene springer ombord på spillerbussen, som vil fragte dem videre til andre festligheder, lyder meldingen fra kommunen, som opfordrer stor og lille, høj og lav til at dukke op på til guldfesten.

Også fest i Ikast
Festen fortsætter i hele regionen. Truppen drager ved 18-tiden videre mod Holstebro, og ved 20-tiden suser FCM-bussen ind på Torvet i Ikast. Her går spillerne ind på rådhuset og op på balkonen. Der vil være en tale af borgmester Ib Lauridsen og flere spillerinterviews.