FCM-boss vil have mere: Vi vinder også guldet næste år

thomas færch kvist 

Rasmus Ankersen havde det lange lys på efter guldtriumfen mandag aften

FODBOLD Selvom man er nykåret danmarksmester i fodbold, kan man sagtens lufte nye målsætninger. Det gjorde FCM’s bestyrelsesformand Rasmus Ankersen mandag aften for rullende tv-kameraer blot få minutter efter guldet var kommet i hus.

- Vi er ikke en storklub eller en gammel klub. Men vi har en fantastisk klubkultur. Og lige nu er jeg mest stolt af at være del af en klub, der har vundet mesterskabet to gange på fire år. Og lur mig om vi ikke også vinder guldet næste år, lød det fra formanden til Onside, inden han sammenlignede superliga-slutspurten med et ægte Hollywood-drama.

- Den seneste uges tid har det været ligesom at være med i en film - og en god film med FCM-briller. Det kunne man ikke have skrevet bedre, og jeg er bare vanvittigt stolt. Ikke mindst af Jess Thorup og trænerne, der bare har fundet nye løsninger hele tiden - også selvom vi solgte nogle spillere i januar, sagde Rasmus Ankersen, der også kunne finde sympati for Brøndby.

- Sådan er det jo i topsport. Men det har været et flot parløb i mellem os og Brøndby, og det skal de have kredit for. Men det må være hårdt at være dem, og jeg føler med dem.