Udsolgt til guldbrag

Kim Stoltenberg Hansen 

Billetterne blev revet væk til FC Midtjyllands afgørende kamp

FODBOLD Mandag aften kan FC Midtjylland med en sejr sikre sig det danske mesterskab på MCH Arena, og den mulighed fik rigtig mange til at sikre sig en billet til opgøret. FCM meddeler derfor, at der er udsolgt til opgøret.

Klubben lavede endda en aftale med Horsens om, at deres udebaneafsnit blev minimeret, så man på den måde fik 600 ekstra ulvefans ind til kampen - men de billetter er også revet væk.

Der er en sidste desperat mulighed for billet. FCM oplyser, at man vil operere med såkaldt chancebilletter. Man kan møde op udenfor MCH Arena på mandag og håbe på, at der er folk med faste sæsonkort, der af en eller anden uransagelig grund ikke dukker op, så man kan overtage deres pladser på tribunen.

På klubbens hjemmeside skriver man, at der vil følge nærmere oplysninger om chancebilletterne senere.