Sparv får afskedsblomster ved guldkamp

Jørn Just Kristensen 

Tim Sparv, Markus Halsti, Erik Sviatchenko, Rafael van der Vaart og assistenttræner Lars Knudsen får afskedsblomster efter sidste kamp. Sparv vil dog ikke svare på, om FCM-tiden er endeligt forbi for ham

FODBOLD Guldbraget mod Horsens er måske Tim Sparvs sidste optræden i FCM-trøjen.

Den finske landsholdskaptajn har kontraktudløb efter sæsonen og har endnu ikke sat sin signatur på en ny aftale med FC Midtjylland. Op til den vigtige kamp vil han heller ikke afsløre, om han forventer at stoppe i klubben eller ej.

- Det får vi se, svarer Tim Sparv uden at ville uddybe.

Klubben har besluttet at give ham afskedsblomster i forbindelse med sidste kamp. Det samme får lejesvenden Erik Sviatchenko samt Markus Halsti og Rafael van der Vaart, der også har kontraktudløb. Også assistenttræner Lars Knudsen, der skifter til DBU, hvor han bliver dansk U18- og U20-landstræner, får afskedshyldest på mandag.

Wikheim og Hassan blev trods afskedsblomster
Men det er før sket, at FCM har givet afskedsblomster til spillere, som siden valgte at forlænge alligevel. Sidste år var det tilfældet med Gustav Wikheim, og i sommeren 2016 gjaldt det for Rilwan Hassan.

Sparv selv ønsker dog kun at tale om opgaven forude: Kampen mod Horsens.

- Det er et hold, der har en fysik, som kan matche vores. Det skal vi være klar på. Samtidig synes jeg, at der er mange ting, vi kan forbedre fra de to kampe mod Brøndby og FC København. Vi skal have mere mod til at spille med bolden. Vi skal dominere længere perioder. Det kommer vi til at snakke om i morgen, siger Tim Sparv efter lørdagens lette omgang træning og tilføjer:

- Intet er afgjort endnu.

Om det også gælder for hans egen fremtid vil han ikke svare på. Ikke endnu i hvert fald.