FC Midtjylland indbyder til storskærm og – måske – guldfest

Kenneth Kristiansen 

Guldkampen mod Horsens er totalt udsolgt, men FCM-fans kan se kampen på storskærm

FODBOLD De røde lygter er hængt ud til FC Midtjyllands afgørende guldkamp mod AC Horsens på MCH Arena mandag aften.

Her kan FCM med en sejr sikre sig klubbens andet danske mesterskab.

MCH Arena er totalt udsolgt, men alle de FCM-fans, der ikke har sikret sig en billet, kan alligevel blive en del af den potentielle guldfest, fortæller klubbens administrerende direktør, Claus Steinlein.

FC Midtjylland overtager nemlig den »fanzone«, som i forvejen er opstillet ved MCH Arena og Jyske Bank Boxen samt i MCH’s hal lige ved siden af Boxen.

Fanzonen har i de sidste to uger været stuvende fyldt med ishockeyfans i forbindelse med VM i ishockey.

- Vi åbner fanzonen foran MCH Arena allerede klokken 12, så folk kan komme ud at hygge sig og mærke stemningen. Klokken 16 åbner vi selve storskærmsarrangementet ud for Jyske Bank Boxen, fortæller Claus Steinlein.

Kampen mellem FCM og Horsens går i gang klokken 18, og den kan altså følges på storskærm af de fans, der ikke er inde på stadion.

- På den måde håber vi at kunne tilfredsstille alle folk i regionen, for der er virkeligt mange, der spørger efter billetter, beretter direktøren.

Arrangementet i fanzonen er gratis, tilføjer Claus Steinlein. Der kan købes øl, sodavand, pølser og meget andet.

- Så kan man have en fest lige udenfor stadion. Man kan mærke noget af stemningen inde fra stadion og også se kampen på storskærmen. Og så håber vi selvfølgelig, at der også er fest i det område efter kampen, siger han.

Stor guldfest - hvis altså ...

Hvis FC Midtjylland bliver danske mestre, er der nemlig lagt i kakkelovnen til den helt store guldfest.

- Så holder vi en fest ligesom for tre år siden, hvor vi vandt mesterskabet. Det håber vi, men nu må vi se, siger Claus Steinlein.

FCM-direktøren har haft travlt, siden resultaterne i Superligaen fredag aften magede sig således, at FC Midtjylland nu selv kan afgøre guldstriden med Brøndby.

- Jeg er glad og bare sindssygt stolt af drengene. De har kæmpet hele vejen og har mod alle odds sat os i den her situation. Jeg glæder mig til kampen og tænker bare, at det er fedt, at vi er i den her situation, lyder det fra Claus Steinlein.

Han bedyrer, at han hele tiden har troet på, at scenariet kunne opstå, selvom det krævede, at Brøndby satte point til.

- Vi har hele tiden hængt lidt efter, mens det har været stolpe-ind for Brøndby. Det ændrede sig fredag aften i Parken, hvor vi var heldige med at få en sejr, og Brøndby var da uheldige med at spille 2-2, når de førte 2-0 indtil ét minut før tid.

- Men der er stadig en svær kamp tilbage. Horsens har fået momentum, og Bo (Horsens-træner Bo Henriksen, red.) vil komme glidende ude på sidelinjen, smiler FCM-direktøren.

- Så der er stadig et stort stykke arbejde, der skal gøres, slår Claus Steinlein fast.