Herning Rocker-optakt: Rasmus Seebach – den ultimative forløsning

Rasmus Seebach

Store scene

Fredag 21.15

POP »Som tiden dog går«, siger man. Og det tænker man også, når det går op for én, at det er otte år siden, Rasmus Seebach debuterede på Herning Rocker - dengang i teltet.

»Der kunne være en stor karriere i vente for den 30-årige sanger. Han er ikke bare et onehit-wonder - han har vel allerede fem-seks klokkeklare hits«, skrev Folkebladets anmelder dengang, og det var ikke helt forkert.

Til Herning Rocker kan publikum glæde sig til også at høre sange fra Rasmus Seebachs seneste album »Før Vi Mødte Dig«, der udkom for et halvt års tid siden.

Det nye album er opfølgeren til albummet »Verden Ka’ Vente« - et album, der i dag har solgt syv gange platin, og som dermed følger i sporet af hans tidligere udgivelser, der sammenlagt tæller mere end 700.000 solgte eksemplarer.

For Rasmus Seebach kan succes dog hverken måles i priser eller salgstal - den ægte magi skabes nemlig sammen med publikum og fansene, mener han.

- Det er jo den ultimative forløsning for mig at komme ud og spille live. At komme ud og se sangene leve, se publikum i øjnene og høre dem synge med, overgår alt. Det er her, musikken kan leve, og det er i sidste ende for disse mennesker, jeg laver musikken, siger den folkekære musiker, der indtager scenen fredag aften.