Tim Sparv er stolt over de festlige finner i Herning

FCM-spilleren griner lidt af den finne, der tabte et væddemål efter danske sejr, og som derfor måtte pine sig igennem brasiliansk voksbehandling

VæDDEMåL De festlige finner fylder meget i det herningensiske gadebillede her under VM. Det er ikke gået ubemærket hen hos de mere permanente finner her i Midtjylland. Som nu eksempelvis FC Midtjyllands Tim Sparv. På Twitter noterer han sig med stolthed, hvordan hans landsmænd sætter deres præg på byen.

- Hver dag hører jeg underholdende historier om finske hockeyfans i Herning, skriver den finske fodboldlandsholdskaptajn.

- Seneste hørte jeg om en fyr, der tabte et væddemål, da Finland tabte til Danmark. Som straf skulle han have en »brasiliansk voksbehandling« hos en lokal thai-klinik. Fantastiske sager, skriver Tim Sparv i sit Tweet, der får en bruger til kækt at spørge, om den pågældende finne måske skulle være en af Sparvs finske holdkammerater fra FC Midtjylland, Markus Halsti eller Kaan Kairinen?

- Formentlig Markus, lyder det tørre svar.